Anlægsgartnerelev til Gråsten Slotshave

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du grønne fingre og elsker jord under neglene? Så er det måske dig, vi søger som anlægsgartnerelev til Gråsten Slotshave. Slotshaven driftes af Slots- og Kulturstyrelsen, der har til formål at bevare, drive og vedligeholde en række af statens slotte, haver og øvrige kulturejendomme.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et team af faglærte, erfarne og engagerede gartnere, som vil varetage din oplæring. Du vil du stifte bekendtskab med drift og plantning af Roser, Stauder, annueller. Du vil blive introduceret til træ- og græspleje, klippe hække og beskære samt passe maskiner samt deltage i planlægning af arbejdsopgaver og arbejdstilrettelæggelse.

Vi er en arbejdsplads med 3 fastansatte gartnere, 4 sæsonansatte gartnervikarer, en meget aktiv frivilligforening og mange glade gæster, der besøger Gråsten Slotshave og Den Kgl. Køkkenhave. Vi har et samarbejde med den sociale institution Væksthuset omkring pasningen af Den Kgl. Køkkenhave.

Om dig

Det er et krav, at du har gennemført grundforløbet af gartneruddannelsen. Grøn erfaring er ikke en forudsætning, men en fordel.

Vi forventer, at du

  • kan lide at være ude i alt slags vejr
  • er nysgerrig på faget og på at arbejde i historiske haveanlæg er fleksibel
  • er samarbejdsorienteret og lige så interesseret i at modtage anvisninger for arbejdets udførelse som selv at spørge ind til det, du synes, du skal vide mere om.
Du skal være indstillet på, at din hverdag kan byde på forskellige opgaver, og du må forvente, at du kan komme til at arbejde sammen med forskellige kollegaer.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en anlægsgartnerelevstilling på fuld tid. Ansættelse og aflønning sker i henhold til OAO-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for Landbrugsarbejdere, gartneriarbejdere, gartnere og forsøgsmedarbejdere.

Arbejdsstedet er Gråsten Slotshave, Felstedvej 8, 6300 Gråsten.

Af hensyn til bredden på din uddannelse skriver vi ikke kontrakt for hele læretiden, da vi mener, det er vigtigt, at du får supplerende praktiktid i en anden type gartnerivirksomhed.

Det er en fordel at have kørekort.

Stillingen ønskes besat omkring 1. juni 2024, men vi venter gerne på den rette.

Det er en betingelse for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen under ansættelsen.

Information og ansøgning

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til slotsgartner /teamleder Ulla Brendstrup tlf.40 40 45 74 mellem klokken 10-15.

Du kan læse mere om Slots- og Kulturstyrelsen på www.slks.dk

Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.slks.dk/job

senest 24. april 2024.

Du bedes vedhæfte CV, eksamensbeviser/karakterudskrift og andre relevante bilag.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Gråsten Slot, Gråsten Slotshave, Felstedvej , 6300 Gråsten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027585

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet