Intern Løsningskonsulent

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at give vores kunder en unik og personlig kundeservice samt markedets bedste telefoniløsning? – Så er du lige den, vi søger!

Hos ipnordic tilbyder vi virksomheder skræddersyede mobil-, fastnet- og internetløsninger. Vi vil være førende inden for kundeservice i vores branche – derfor tager vi telefonen inden 15 sekunder, og tilbyder vores kunder fri support og ingen binding. Vores unikke servicekoncept baserer sig på løsningsorienteret salg, hvor kunden er i centrum. Det betyder, at vores salgsteam ikke er provisionslønnet – men specialiseret i at lytte til kundens ønsker og behov, og derpå finde den bedste løsning til kundens virksomhed.

Som intern løsningkonsulent hos ipnordic vil du varetage kundeservice- og salgsopgaver ved potentielle såvel som eksisterende kunder. Vi hjælper dig godt fra start med et grundigt og lærerigt introforløb, hvor du bliver introduceret for vores løsningsorienterede modeller og særlige tilgang til forskellige typer af opgaver. Jobbet kræver en naturlig nysgerrighed og tålmodighed – samt en god teknisk forståelse og lyst til at prøve nyt.

Din hverdag hos ipnordic
Du vil få en fast plads i inbound-teamet på vores kontor i Gråsten. Teamet arbejder med et fælles mål om at levere mere, end kunderne forventer. Jobbet består primært i at besvare henvendelser fra eksisterende kunder, rådgivning og afdækning af kundernes behov, tilbudsoprettelser, opfølgning samt håndtering af forespørgsler fra potentielle kunder.

Servicekald er en vigtig del af jobbet. Vi foretager udgående opkald til eksisterende kunder dagligt – for at følge op samt rådgive kunderne om deres løsninger.

Vores inbound-team fungerer også som led mellem vores kørende løsningskonsulenter og kunderne. De hjælper med at opdatere opgaver, overlevere kundeinformationer m.m.

Som intern løsningskonsulent vil du også repræsentere ipnordic på messer rundt omkring i landet.

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du:

 • Trives med mange timer på telefonen hver dag, kan håndtere udfordrende dialoger, travlhed og stadig være smilende og nærværende i din kundekontakt
 • Har et naturligt drive og sætter en ære i at nå vores fælles mål: At give den bedste kundeservice
 • Er let trænet i dialogstyring og tidligere har arbejdet med udbytte-baserede dialoger
 • Befinder dig godt i en velfungerende struktur og selv vil bidrage til at vedligeholde den
 • Har overskud og er en solid, afbalanceret person, som trives med at arbejde koncentreret
 • Har stærke kommunikative evner – både på skrift og i tale
 • Er teknisk nysgerrig og lærenem
 • Har erfaring med salg fra en lignende stilling, hvor den gode dialog vægtes højt for at fremme et løsningsorienteret salg


Vi tilbyder

 • En udfordrende og lærerig arbejdsdag
 • Personlig og faglig udvikling
 • Verdens bedste kolleger, der brænder for at gøre en forskel for vores kunder og samlede team
 • Mangfoldighed og plads til alle, hvilket vores mange sociale arrangementer også afspejler
 • Teamspirit udover det sædvanlige
 • En sund og varieret frokostordning
 • Fast løn


Hvem er vi
ipnordic blev grundlagt i 2011, og beskæftiger 80+ medarbejdere i dag. Størstedelen befinder sig på vores hovedkontor i Gråsten, hvor du også vil have base. I 2019 blev vi en del af den internationale Enreach-familie, hvis brands leverer telefoni- og kommunikationsværktøjer til erhvervskunder i hele Europa.

Vi tilbyder et job i et ambitiøst og innovativt arbejdsmiljø, hvor vi lykkedes med at kombinere en høj faglighed med en god uformel kollegial omgangstone og en flad organisationsstruktur. Du får en plads i en fagligt velfunderet virksomhed, der også rummer humor og plads til forskellighed.

Ansøgning
For at søge stillingen, beder vi dig tage en personlighedstest her. Venligst vedhæft testresultatet som bilag i ansøgningen. Ansøgninger uden en personlighedstest vil i første omgang blive sorteret fra.

Jobbet er med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning straks.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

ipnordic, Nygade 17, 6300 Gråsten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://ipnordic.dk/?hr=show-job/148178&linkref=107394&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5833944

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet