Salgsleder, 365discount Gråsten

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Grib chancen og bliv salgsleder i 365discount!

Trives du med tempofyldte og afvekslende arbejdsdage?

Jobbet som salgsleder er en blanding mellem daglige praktiske opgaver i butikken, kundeservice og med mulighed for at prøve kræfter med ledelse.

Hvem er du?

Du er entusiastisk omkring salg og god service. Sammen med kollegerne i butikken sikrer du, at kunden altid møder en flot butik, som bugner af friske varer samt glade og kundeorienterede medarbejdere.

Du motiveres af en afvekslende hverdag med praktiske opgaver og et højt tempo. Du er god til at tage initiativ og få tingene gjort. Som salgsleder er du i stand til at holde hovedet koldt, selvom der er mange bolde i gang.

Du har motivation til at udvikle dig som leder. I hverdagene sker det gennem styring af egne vareområder og ved lukkevagterne, udvides det til at gælde styringen i hele butikken. Salgslederen går forrest for at motivere og involvere de kollegaer, som du arbejder sammen med på "dine lukkedage".

Dit mål er at butikken fremstår salgsklar og indbydende, også om aftenen.

Vi tilbyder

  • En uformel og dynamisk organisation, hvor de viljestærke hurtigt stiger i graderne
  • Et job hvor din arbejdsindsats gør en synlig forskel i butikken
  • At udvikle dig som leder, og støtte dig i at nå dine karrieremål ud fra dine evner
  • Medarbejderbonusordning, god pension og ansættelsesforhold
  • Uddannelses- og karrieremuligheder på tværs af alle Coops kæder

Viljen og evnerne er det vigtigste, for vi skal nok klæde dig på til jobbet. Men har du kendskab til detailhandel er det en fordel.

Vil du vide mere?

Læs mere om 365discount på: coop365.coop.dk. Du kan også kontakte butikschef Sara Hübner Christensen på telefon 74654542 - eller kigge forbi butikken og få en snak.

Ansøg via "Ansøg nu" senest den 5. maj 2024.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

365discount - det rigtige sted at gøre en forskel

I 365discount har vi en effektfuld og simpel vision: Discount skal være billigt, nemt og godt for vores kunder. Visionen er vigtig og kalder på vores fokus og dedikation. Og vi står sammen om at udleve netop dét hver dag. Vi ved nemlig, at det er alle os 365’ere, der sammen gør den helt store forskel for hver enkelt kunde – uanset om vi er butikschefer, elever, nøglebærere eller noget helt fjerde.

Psst… Hvis du er nysgerrig på vores profil, kan du læse mere om os, fx vores bæredygtige initiativer og vores særlige sortiment, her.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4b76e5dc)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Coop 365discount, August Kraags Plads, 6300 Gråsten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028528

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet