Skovløber til Naturstyrelsen Sønderjylland Havrekobbelhus på Als

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at være det lokale ansigt på den nordlige del af Als og arbejde med en bred vifte af opgaver inden for friluftsliv, naturpleje, biodiversitet og naturnær skovdrift? Så skal du læse dette spændende opslag på vores skovløberstilling på Als.

Naturstyrelsen har lokale enheder over hele landet, og i den østlige del af Sønderjylland har vi til huse i Gråsten. Enheden forvalter 10.500 ha skov- og naturarealer fra grænsen og op til nord for Haderslev. Enheden arbejder med en meget bred pallette af opgaver der spænder fra friluftsliv og naturformidling over naturnær skovdrift, forvaltning af urørt skov og ejendomsforvaltning til klima-lavbundsprojekter, naturgenopretning og naturpleje.

Hovedfokus i stillingen er at løse opgaver, som bl.a. etablering og vedligehold af faciliteter til friluftsliv, vejledning og dialog med borgere, naturpleje opgaver f.eks. hegnssætning, skovning, veteranisering og en lang række øvrige forefaldende opgaver. Opgaverne løses sammen med enhedens øvrige 7 skov- og naturteknikere; men en del opgaver løses også selvstændigt.

Din profil

  • Du har relevant uddannelse som f.eks. skov- og naturtekniker.
  • Du må meget gerne have erfaring med flere af de ovenfor beskrevne opgaver.
  • Du kan udføre opgaver selvstændigt.
  • Du har gode samarbejdsevner både i forhold til nære kolleger og det planlæggende led.
  • Du har et godt håndelag i forhold til en bred vifte af driftsopgaver.
Vi tilbyder
En stilling, som kan søges både af erfarne og nyuddannede teknikkere. En stor organisation med gode udviklingsmuligheder, en uformel tone og højt til loftet. Spændende arbejdsopgaver og samarbejde med dygtige og engagerede kolleger.

Bopæl
Der er knyttet en tjenestebolig med tjenesteboligpligt til stillingen. Vi forventer, at du bliver en god lokal repræsentant for Naturstyrelsen både i forhold til brugere af arealerne og i forhold til naboer.
Tjenesteboligen ”Havrekobbelhus” ligger særdeles naturskønt i Nørreskoven på Als med adressen Langdyssevej 9, 6430 Nordborg. Se billeder af hus og omgivelser her.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt tilhørende organisationsaftale for skov- og naturteknikere m.fl. ansat i Naturstyrelsen.

Ansættelsesområdet er Naturstyrelsen Sønderjylland.

Tjenestestedet er Naturstyrelsen Sønderjylland, Felstedvej 14, 6300 Gråsten.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer.

Vi forventer, at du har B-kørekort og gerne kørekort til trailer.

Til stillingen høre en opsynsforpligtelse. Det forventes således, at du også lejlighedsvis uden for normal arbejdstid er indstille på at håndtere, informere og tilrettevise borgere og bruger i forhold til brugen af Naturstyrelsens arealer i nærområdet.

Flere oplysninger
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte skovfoged Hans-Jørgen Ellemand, tlf. nr. 20 98 35 70.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende dine oplysninger vedlagt ansøgning og CV senest den 19. juni 2023.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag 26. juni 2023.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Naturstyrelsen, Sønderjylland, Felstedvej 14, 6300 Gråsten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169352&DepartmentId=6163&MediaId=3649&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5840822

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet