Social- og sundhedsassistent

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du arbejde på et af de plejehjem, som bedriver ægte værdig ældrepleje? Hvor ambitionerne er høje, hvor faglighed og den gode, hjertevarme kultur er noget vi tager meget seriøst. Og hvor vi er stolte og glade for at gå på arbejde.

Denne stilling er sjældent opslået hos os.

Vi søger en 1 Social-og Sundhedsassistent til en fast dagvagt på 32 timer. Desuden søger vi også 1 fast aftenvagt på 30 timer. Vores profil er Diakoni, Eden og Natur. Du vil opleve en familiær og kærlig arbejdsplads, hvor din trivsel, såvel som beboernes, er det vigtigste. Der er mulighed for at få alle de kompetencer og funktioner du måtte brænde for.

Som Social-og Sundhedsassistent i Dalsmark plejehjem bliver du en del af Danske Diakonhjem. Danske Diakonhjem er et privat, non profit, alternativ til det offentlige. Vi udvikler os hele tiden i stærke faglige kompetencer og medmenneskelige værdisæt. Vi ser altid mennesket først. Dernæst bliver du en del af et fagligt stærkt hold med et godt sammenhold og en hverdag præget af godt humør, høj faglighed og et godt psykisk arbejdsmiljø. På Dalsmark har vi gennem 5 år arbejdet målrettet og systematisk med vores kultur og arbejdsmiljø, så du bliver en del af en sund, inkluderende og tillidsfuld kultur.

Vi arbejder ud fra Danske Diakonhjems værdier, med rod i det kristne menneskesyn, samt ud fra The Eden Alternative tankegang, hvor livet skal være værd at leve. Vi arbejder med at skabe hjem og ikke institution. Vi har i alt 38 lejligheder, hvor der også kan bo ægtepar.

Vi har en holistisk tilgang omkring vores beboere. Faglighed skal gå hånd i hånd med vores værdier. Dalsmark har en bred vifte af tilbud, såsom naturvejledere og masser af beskæftigelsestilbud. Det vil være din opgave som Social-og Sundhedsassistent, at sørge for at alle beboernes ressourcer kommer i spil, på en måde, så deres livsudfoldelse er i top.

Vi er et visionært plejehjem, med værdier der gør, at vi gerne vil være banebrydende for andre, og være med til at ændre synet på at bo på plejehjem. Vi vil bedrive værdig ældrepleje.

Vi forventer, at du:

· Er uddannet Social-og Sundhedsassistent.

· At du fagligt ambitiøs og velfunderet.

· At du har lyst til kompetenceudvikling.

· Er en varm og omsorgsfuld person.

· Er god til at danne relationer.

· Er positiv, ærlig og loyal.

· Er loyal overfor det diakonale værdigrundlag.

· Har lyst til at arbejde ud fra the Eden Alternatives principper.

· Har lyst til at komme ud i naturen sammen med beboerne.

· Har interesse for, og gerne erfaring med demensområdet.

· Kan arbejde selvstændigt ud fra gældende regler og værdier.

· Er en god rollemodel og sparringspartner

· Trives i en mindre organisation, hvor vi hver dag hjælper hinanden for at nå i mål

· Kan lide et familiært, inkluderende arbejdsmiljø

· Vi forventer at du i særlig grad er optaget af et godt samarbejde med dine kollegaer og ledelsen. Det betyder at du finder det naturligt at drøfte ting med hinanden, altid ud fra målet om den gode dialog og refleksion.

· Vi forventer du har sat dig ind i Danske Diakonhjems værdisæt og tjekket facebooksiderne inden du sender en ansøgning og evt. kommer til samtale.

· Da vi er et registreret Eden hjem, skal du kunne lide dyr, have og Udeliv, og indtænke dem som en naturlig del af hverdagen og som en kompetence i forhold til den glæde det kan give beboerne.

Vi kan tilbyde:

· En arbejdsplads som lever sine værdier i praksis.

· Stærke sociale relationer blandt kollegaer.

· En rummelig arbejdsplads hvor dine gode ideer kan komme i spil.

· En dagligdag hvor aktiviteter og beboernes livskvalitet sættes højt.

· Et godt psykisk arbejdsmiljø, meget høj trivsel og lavt sygefravær.

· Kompetenceudvikling såvel personligt som fagligt.

· Et familiært sted.

· Ordentlighed.

· Medindflydelse.

· Synlig ledelse.

· Vi tilbyder et respektfuldt samarbejde hvor du som medarbejder har stor værdi og indflydelse.

· Du vil få en hverdag uden stres og jag, med mulighed for at gå i dybden med dit faglige virke, og det giver en meget høj grad af arbejdsglæde.

· Vi har høje ambitioner både fagligt og menneskeligt. Vi arbejder med alle de fag-faglige emner, og vil altid være på det højest tænkelige niveau, og vi arbejder med de menneskelige aspekter, også i en faglig term. Således er også emner som åndelig omsorg, etik og kommunikation, relationelle stærke faglige kompetencer hos os. Vi taler om tingene, og vi taler åbent og tillidsfuldt. Alt dette, fordi beboerne fortjener at leve i et tillidsfuldt og trygt miljø.

· Du vil indgå i et fast team af kolleger, som er velfungerende med meget lavt sygefravær, godt humør og et godt psykisk arbejdsmiljø.

Ansættelse sker under Danske Diakonhjem.

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger kan ske ved henvendelse til forstander Maibritt Elm Nielsen, tlf. 20474303

Ansøgningsfrist: 15.3.2024

Samtaler sker i uge 12


Se mere på vores ansøgersite: https://dalsmark.ofir.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=cbe07f81)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Danske Diakonhjem Dalsmark Plejehjem, Dalsmark, 6300 Gråsten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5993636

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet