Souschef, 365discount Gråsten

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Moin!

Vi søger en passioneret og dedikeret Souschef til vores butik i Gråsten. Med 23 engagerede medarbejdere har vi et fælles mål om at forblive den bedste butik i byen. Hos os er god kundeservice afgørende, og evnen til at skabe en positiv dialog med vores kunder er en værdsat egenskab.

Gråsten by har omkring 4500 indbyggere og tiltrækker også turister fra sommerhusområder og feriecentre. I højsæsonen oplever vi et øget antal turister, hvilket gør kendskab til tysk eller engelsk til en fordel i vores kundekontakt.

Vi søger en Souschef, der er udadvendt og trives med at være et ansigt udadtil. Du skal have en positiv indstilling, se muligheder frem for begrænsninger, og kunne sætte ambitiøse mål for både butikken, dig selv og vores medarbejdere. Selvstændighed og evnen til at levere mere end forventet er vigtige kvaliteter, ligesom effektivitet, ambition, og evnen til at tage ansvar for egen læring og udvikling.

Erfaring med ledelse, særligt af unge medarbejdere, vil være en fordel. Interesse for god kollegaskab og evnen til at skabe et positivt arbejdsmiljø vægtes højt.

Du er velkommen til at give butikschef Sara Hübner Christensen et kald på 7465 4542.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send dit motiverede CV senest den 30. april.

Vi ser frem til at høre fra dig!

.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

365discount - det rigtige sted at gøre en forskel

I 365discount har vi en effektfuld og simpel vision: Discount skal være billigt, nemt og godt for vores kunder. Visionen er vigtig og kalder på vores fokus og dedikation. Og vi står sammen om at udleve netop dét hver dag. Vi ved nemlig, at det er alle os 365’ere, der sammen gør den helt store forskel for hver enkelt kunde – uanset om vi er butikschefer, elever, nøglebærere eller noget helt fjerde.

Psst… Hvis du er nysgerrig på vores profil, kan du læse mere om os, fx vores bæredygtige initiativer og vores særlige sortiment, her.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a9549247)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Sønderborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Coop 365discount, August Kraags Plads, 6300 Gråsten

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6028527

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet