Efterlyste biler er fundet

Profilbillede
dato

Syd- og Sønderjyllands Politi samarbejder fortsat med tysk politi i sag om frihedsberøvelse

Syd- og Sønderjyllands Politi fortsætter efterforskningen af en anmeldelse om overfald og frihedsberøvelse i Gråsten, hvor en 49-årig mand den 1. januar klokken 00.17 blev overfaldet af flere personer ved CaFéodora på Toldbodgade i Gråsten, da han var ude for at se fyrværkeri sammen med sine to børn. Manden blev væltet omkuld og udsat for vold, mens de to børn blev tvunget ind i en bil. Herefter kørte gerningspersonerne fra stedet i to biler.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi samarbejder med tysk politi om sagen og formoder, at sagen relaterer til en verserende uenighed mellem børnenes forældre om forældremyndigheden. Tysk politi formoder derfor, at børnene befinder sig hos deres tyske mor og ikke er i fare. Syd- og Sønderjyllands Politi arbejder på at få sikkerhed for, at børnene er i god behold og efterforsker fortsat sagen i forhold til både vold og frihedsberøvelse.

 

Politiet efterlyste i forbindelse med sagen de to tysk indregistrerede biler, der kørte fra gerningsstedet. Den efterlysning aflyses nu, da efterforskningen viser, at bilerne forlod Danmark ved 00.30-tiden den 1. januar og begge biler er nu fundet i Tyskland af tysk politi.

 

Politiet har ikke yderligere oplysninger i sagen af hensyn til efterforskningen.

 

Mediernes kontakt: Kommunikationsenheden

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi