På dette kursus får du chancen for at lære alle de nødvendige teknikker til at lave flødeboller med den perfekte bløde skumkonsistens, omgivet af et knasende lag chokolade. Du vil få ca. 10 flødeboller ud af en portion, og der er 5-6 forskellige bunde at vælge imellem, herunder marcipan.
Eksperimentér med smag og pyntMed 25 forskellige slags krymmel og muligheden for at vælge mellem mælke-, hvid- eller mørk chokolade fra Callebaut, kan du skabe dine egne unikke flødeboller. Du vil lære at sprøjte skummet op, temperere chokoladen korrekt og dyppe samt pynte dine flødeboller.
Praktisk samarbejde og individuel udfoldelseKurset er tilrettelagt således, at deltagerne arbejder sammen to og to om en røremaskine. Dog vil alle få mulighed for at sprøjte, temperere og dyppe deres egne flødeboller. Det anbefales at medbringe forklæde, opbevaringsbøtter til flødebollerne samt drikkevarer til eget forbrug.
Bemærk, at der er en ekstra udgift til råvarer på 250 kr., som afregnes direkte med underviseren, Malene Lundsgaard Hansen.
Praktiske informationer
Dato: Onsdag 29. januar 2025
Tid: Kl. 18:00
Sted: Gråsten Skole, Degnevænget 2, 6300 Gråsten
Entré: Udgift til råvarer på 250 kr.
Arrangør: FOF Sønderjylland
Underviser: Malene Lundsgaard Hansen
Hold: 1251227
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her