Politiet efterlyser tre vidner i sag om frihedsberøvelse

Profilbillede
dato

Politiet vil gerne tale med en kvinde i lyserød jakke og to mænd, der befandt sig ved havnen i Gråsten nytårsnat, hvor to børn blev frihedsberøvet

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser nu tre personer i forbindelse med frihedsberøvelsen af to børn i Gråsten nytårsnat. Der er tale om en kvinde og to mænd, der ikke sættes i forbindelse med forbrydelsen, men udelukkende efterlyses som vidner.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi modtog den 1. januar 2024 klokken 00.17 en anmeldelse om overfald og frihedsberøvelse i Gråsten. En 49-årig mand blev overfaldet af flere personer på Toldbodgade i Gråsten, da han var ude for at se fyrværkeri sammen med sine to børn. Faderen blev væltet omkuld og udsat for vold, mens de to børn blev tvunget ind i en bil. Herefter kørte gerningspersonerne fra stedet i to biler.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi iværksatte straks efterforskning samt eftersøgning af børnene og gerningsmændene og har siden da været i dialog med tysk politi. Sagen viste sig at relatere til en verserende uenighed mellem børnenes forældre om forældremyndigheden over de to børn, der efterfølgende viste sig at opholde sig hos deres tyske mor i Hamborg og nu er tilbage i Danmark.

 

Syd- og Sønderjyllands Politi har talt med en del vidner, men efterlyser nu yderligere tre. Der er tale om en mand og en kvinde, der var ved havnen i Gråsten fra klokken 00.03 til 00.12 den 1. januar 2024. Parret forlod havnen til fods ad Toldbodgade i nordlig retning. Kvinden er omkring 165-175 cm høj og har mørkt skulderlangt hår og havde en lyserød jakke/frakke og sorte bukser/strømpebukser på. Manden er 180-190 cm høj med kort hår og var iført en grønlig/mørk jakke og sorte bukser.

 

Politiet efterlyser også en tredje person; en mand der ankom til havnen omkring klokken 00.03. Klokken 00.12 var han i færd med at tænde fyrværkeri. Denne mand er omkring 175-185 cm høj og havde en rød T-shirt/trøje på, hvor ærmerne ved underarmen var sorte. Dertil lyse bukser og sorte sko.

 

Hvis du kan hjælpe politiet med at finde de tre vidner, så ring til politiets servicecenter på telefon 1-1-4.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi