Chokoladekurset er en unik mulighed for at få indsigt i hele processen bag at lave fyldte chokolader, der både er en fryd for øje og smagsløg. Deltagerne vil blive introduceret til teknikkerne bag at skabe chokolader med en blank overflade, det perfekte knæk og en fantastisk smag.
Fra temperering til dekoreringPå kurset får du mulighed for at låne en form til 21 chokolader, som du kan dekorere med farvet kakaosmør eller glimmer. Underviseren, Malene Lundsgaard Hansen, vil guide dig gennem tempereringen af chokolade og støbningen af skallerne, med alle de nødvendige fif og tricks.
Der vil være forskellige fyld at vælge imellem, og der arbejdes med Callebaut-chokolade, hvor du kan vælge mellem mælk, hvid eller mørk chokolade. Prisen inkluderer opskrifter på forskelligt fyld, en condibøtte til at transportere de færdige chokolader hjem, og en huske-guide, så du kan fortsætte derhjemme.
Praktiske detaljerDer må forventes en råvarepris på 225 kr., som afregnes direkte med underviseren. Deltagerne opfordres til at medbringe et forklæde, et håndklæde, et viskestykke samt drikkevarer til eget forbrug.
Praktisk Information
Dato: Søndag den 1. december 2024
Tid: Kl. 09.30
Sted: Gråsten Skole, Degnevænget 2, 6300 Gråsten
Arrangør: FOF Sønderborg
Målgruppe: Alle
Hold: 1242231
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her