Seneste regnskab fra R. PEDERSEN VVS ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen

R. PEDERSEN VVS ApS i Gråsten kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -158.512 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde R. PEDERSEN VVS ApS en bruttofortjeneste på 2,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Thomsens Auto A/S i Gråsten kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 4,7 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Thomsens Auto A/S en bruttofortjeneste på 9,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 10,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


ATLAS HYDRAULIK SERVICE ApS i Gråsten kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 333.990 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde ATLAS HYDRAULIK SERVICE ApS en bruttofortjeneste på 2,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


AVNBØL TØMRER OG SNEDKERFORRETNING ApS i Gråsten kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 164.728 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AVNBØL TØMRER OG SNEDKERFORRETNING ApS en bruttofortjeneste på 1,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


APOS, ANDR. PETERSEN & SØN ApS i Gråsten kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 989.873 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde APOS, ANDR. PETERSEN & SØN ApS en bruttofortjeneste på 8,7 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler